Persmaskinbod butiken på landet, men kunden i centrum

S2-serien av skruvar har utformats speciellt för mikrogrävmaskiner och maskiner 0,75T till 1T.

Dessa skruvar är tillverkade av högkvalitativt stål och innehåller många funktioner som gör att du kan arbeta mer effektivt för att göra ditt jobb och ditt liv enklare. Grunda tonhöjdsflygningar säkerställer att de kommer att klippa med maximal effektivitet och viktigare behålla bytet på flygningarna när de tas bort från hålet. Dessa skruvar finns med flera kombinationer av slitdelar och kan tillgodose mjuka underlag till blandade steniga marker och till och med permafrost. Tunga rör, konstant spiralsnitt samt Auger Torques unika Shock Lock ™ tandlåssystem har gett dessa skruvar sitt branschledande rykte. Standardnavet för S2-serien är 50 mm runt, men vi kan leverera ett antal navalternativ.

 

Få prisförslag på Auger Torque S2-serien genom att fylla i dina uppgifter nedan.

Om företaget

– Butiken På Landet Men Kunden i Centrum –

Sedan starten 1989 då Per’s Maskinbod AB bildades så har vi byggt upp vårt företag med mycket stora leverantörer som har, likt oss, ett stort ansvar mot våra kunder, när det gäller service, reservdelar, leveranser & kunskap. Vi är idag 6 anställda, som tar hand om verkstad, reservdelslager, butik & vår uthyrning. Vi har väl alla hört att ”Kunden har alltid rätt”.

Men på Per’s Maskinbod tror vi på, att tillsammans med kunderna göra ett bra val! Då vår placering av företaget ligger på landsbygden, kan vi erbjuda en bra prisbild.

Ni är alltid välkomna att ta kontakt med oss genom att ringa, maila eller genom att besöka oss i vår butik och förhoppningsvis få den rätta känslan som vi strävar efter

Öppettider

Måndag – fredag: 8.00 – 17.00

Lunchstängt: 12.30-13.15

Lördag: 9.00 – 12.00

Söndag: Stängt

Kontaktuppgifter

Kontakt Telefon: 0416 – 141 40

e-mail: info@persmaskinbod.se

Hitta till oss

Stora Tolångavägen 453

275 72 Lövestad

Hitta hit

Skicka oss gärna ett mejl nedan