Persmaskinbod butiken på landet, men kunden i centrum

Cub Cadet XS2 61 SWE Snöslunga

Med snöslungorna i 2X-serien klarar du lätt av även tuffa snöförhållanden – tack vare den kraftfulla OHV-fyrtaktsmotorn med elstart, PowerSteering-fingertoppsstyrning och den tåliga snöskruven av stål. Den höga, slagtåliga utkastaren av polymer och vallskär av stål gör det extra lätt för dig att ”ploga” dig genom tung snö och is.

Få mer information om Cub Cadet XS2 61 SWE Snöslunga genom att fylla i dina uppgifter nedan.

Om företaget

– Butiken På Landet Men Kunden i Centrum –

Sedan starten 1989 då Per’s Maskinbod AB bildades så har vi byggt upp vårt företag med mycket stora leverantörer som har, likt oss, ett stort ansvar mot våra kunder, när det gäller service, reservdelar, leveranser & kunskap. Vi är idag 6 anställda, som tar hand om verkstad, reservdelslager, butik & vår uthyrning. Vi har väl alla hört att ”Kunden har alltid rätt”.

Men på Per’s Maskinbod tror vi på, att tillsammans med kunderna göra ett bra val! Då vår placering av företaget ligger på landsbygden, kan vi erbjuda en bra prisbild.

Ni är alltid välkomna att ta kontakt med oss genom att ringa, maila eller genom att besöka oss i vår butik och förhoppningsvis få den rätta känslan som vi strävar efter

Öppettider

Måndag – fredag: 8.00 – 17.00

Lunchstängt: 12.30-13.15

Lördag: 9.00 – 12.00

Söndag: Stängt

Kontaktuppgifter

Kontakt Telefon: 0416 – 141 40

e-mail: info@persmaskinbod.se

Hitta till oss

Stora Tolångavägen 453

275 72 Lövestad

Hitta hit

Skicka oss gärna ett mejl nedan