Persmaskinbod butiken på landet, men kunden i centrum

Miljövänlig testvinnare

Snöslungan drivs av en miljövänlig elektrisk motor. Tack vare en låg ljudeffektnivå på endast 86 decibel (och därmed ungefär lika tyst som en elektrisk gräsklippare) tillåter den snöröjning under de tidiga morgontimmarna i bostadsområden utan att störa grannskapet. Arbetsbredden är 46 centimeter, i en enda operation kan snö upp till 20 centimeter höjd undanröjas med hjälp av denna enstegsslunga. Ytorna kan därför röjas lika rent som vid sopning. Även fast enheten bara väger 15 kg och är mycket kompakt: Med 2 kW ger den en stark kapacitet för snöröjning. Inte undra på att denna utrustning har fått den enastående utmärkelsen ”BÄSTA BUDGETVAL 2017”: www.bäst-i-test.se/snoslunga.

Tekniske defaljer för AL-KO SnowLine 46 E

Den kraftfulla 230 V/2000 W elektriska motorn startas bekvämt och säkert med en omkopplare- pluggkombination. Snövalsen består av en hårdgummiförening förstärkt med ståltråd. Snön slungas upp till 6 meter från den 190 graders roterande utkastaren, precis dit du vill ha den. Handtagets höjd kan utan verktyg lätt justeras via ett spänne till respektive användares storlek. Det praktiska handtaget förenklar bärandet. Dessutom övertygar AL-KO SnowLine 46 E med en okomplicerad verktygslös montering. Och när det inte finns någon snö, förvaras den smidigt och platsbesparande tack vare den fällbara handtaget. Obs: Du behöver vid snöröjningen med denna snöslunga ha en lämplig strömkabel, som du till exempel även har för din elektriska gräsklippare.

Köp den elektriska snöslungan AL-KO SnowLine 46 E

Köp AL-KO SnowLine 46 E i vår webbutik nu eller hos någon av våra återförsäljare. Det är den perfekta partnern för snöröjning i närheten av huset. AL-KO erbjuder även ett brett utbud av bensindrivna snöslungor och nu även den batteridriven snöslunga AL-KO ST 4048 från EnergiFlex familjen.

TEKNISKA DATA

Uppmätt ljudeffekt LwA [dB(A)] 96.0
Max. kastlängd (m) 6.0
Matningsteknik 1.0
Tillbehör ingår NEIN
Motorprestanda (W) 2000.0
Varumärke AL-KO
Osäkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 6.0
Garant. ljudeffekt LwA [db(A)] 97.0
Strålkastare Ingen
Arbetsbredd (cm) 46.0
Uppvärmda handtag Nej
Vibrationsvärde ahw (m/s^2) 2.5
Nettovikt (kg) 86.0
Framdrifts, typ Elektrisk
Inmatningshöjd (cm) 20.0
K-värde (m / s ^ 2) 1.5
Kategori Easy
Bruksanvisningar Download 0 (0.00P)
CE-deklarationer Download 0 (0.00P)
 

Om företaget

– Butiken På Landet Men Kunden i Centrum –

Sedan starten 1989 då Per’s Maskinbod AB bildades så har vi byggt upp vårt företag med mycket stora leverantörer som har, likt oss, ett stort ansvar mot våra kunder, när det gäller service, reservdelar, leveranser & kunskap. Vi är idag 6 anställda, som tar hand om verkstad, reservdelslager, butik & vår uthyrning. Vi har väl alla hört att ”Kunden har alltid rätt”.

Men på Per’s Maskinbod tror vi på, att tillsammans med kunderna göra ett bra val! Då vår placering av företaget ligger på landsbygden, kan vi erbjuda en bra prisbild.

Ni är alltid välkomna att ta kontakt med oss genom att ringa, maila eller genom att besöka oss i vår butik och förhoppningsvis få den rätta känslan som vi strävar efter

Öppettider

Måndag – fredag: 8.00 – 17.00

Lunchstängt: 12.30-13.15

Lördag: 9.00 – 12.00

Söndag: Stängt

Kontaktuppgifter

Kontakt Telefon: 0416 – 141 40

e-mail: info@persmaskinbod.se

Hitta till oss

Stora Tolångavägen 453

275 72 Lövestad

Hitta hit

Skicka oss gärna ett mejl nedan