Persmaskinbod butiken på landet, men kunden i centrum

Produkt information

’Prisma 700 är en stor promenadscooter med mycket god framkomlighet, hög toppfart och god komfort. Det här är ett alternativ för dig som vill kunna bege dig ut på lite längre promenadturer och som tycker om fart och fläkt. Modellen har individuell stötdämpning för alla fyra hjul samt rejäla hjul med hög däckprofil. Detta borgar för hög komfort och driftsäkerhet i alla lägen.

Även Prisma 700 har utrustats med vår rejäla kaptensits (samma som Prisma 420). Sitsen tillsammans med fordonets individuella stötdämpning och väl tilltagna däckprofil ger Prisma 700 högst körkomfort bland våra modeller. Stötdämpningen kan på ett enkelt sätt justeras för att anpassas efter individuella önskemål.

Tack vare hjuldiametern om hela 13 tum uppnår modellen en markfrigång om hela 125 mm. Detta ger suverän framkomlighet i alla miljöer oavsett om det rör sig om kraftiga trottoarkanter eller gropiga stigar.

Prisma 700 har utrustats med rejäla kofångare gjorda av PU-plast både fram och bak. Dessa ger karossen ordentligt skydd vid mindre kollisioner som lätt kan uppstå i trånga miljöer, t.ex. i hissen.

I priset ingår en frontmonterad korg i metall. Sitsen är även förberedd för montering av extra tillbehör om du önskar utrusta fordonet med exempelvis en bakmonterad korg, käpphållare, släpvagn eller liknande.

Egenskaper

  • 700 Watt motorstyrka ger gott om kraft i alla lägen.
  • Toppfart om 15 km/h vilket motsvarar lugnt cyklingstempo.
  • Stort batteripaket om 24V 55Ah ger upp till 45 km* räckvidd per laddning.
  • Bekväm kaptensits (roterbar).
  • Mycket väl tilltagen markfrigång om 125 mm.
  • Tillåten att framföra även i butiker/köpcentrum.

Om företaget

– Butiken På Landet Men Kunden i Centrum –

Sedan starten 1989 då Per’s Maskinbod AB bildades så har vi byggt upp vårt företag med mycket stora leverantörer som har, likt oss, ett stort ansvar mot våra kunder, när det gäller service, reservdelar, leveranser & kunskap. Vi är idag 6 anställda, som tar hand om verkstad, reservdelslager, butik & vår uthyrning. Vi har väl alla hört att ”Kunden har alltid rätt”.

Men på Per’s Maskinbod tror vi på, att tillsammans med kunderna göra ett bra val! Då vår placering av företaget ligger på landsbygden, kan vi erbjuda en bra prisbild.

Ni är alltid välkomna att ta kontakt med oss genom att ringa, maila eller genom att besöka oss i vår butik och förhoppningsvis få den rätta känslan som vi strävar efter

Öppettider

Måndag – fredag: 8.00 – 17.00

Lunchstängt: 12.30-13.15

Lördag: 9.00 – 12.00

Söndag: Stängt

Kontaktuppgifter

Kontakt Telefon: 0416 – 141 40

e-mail: info@persmaskinbod.se

Hitta till oss

Stora Tolångavägen 453

275 72 Lövestad

Hitta hit

Skicka oss gärna ett mejl nedan