Persmaskinbod butiken på landet, men kunden i centrum

Produkt information

Prisma Rapid Sport är snabbaste modellen i produktlinjen med en toppfart om hela 20 km/h. Motorstyrkan om hela 950 Watt ger dessutom mycket god framkomlighet och kraft nog för att forcera branta backar. Steglös hastighetsreglering finns genom ett vred på styret, vilket gör Rapid Sport förvånansvärt smidig även i trånga miljöer.

Prisma Rapid Sport har en hjuldiameter om 14 tum med relativt hög däckprofil och väl tilltagen däckbredd. Detta ger god framkomlighet även för dig som vill ta dig fram vid sidan av asfaltsvägen, t.ex. på grus eller gräs. De snygga fälgarna är tillverkade i aluminium.

Sitsen är av kaptensmodell med ett högt ryggstöd, nackstöd samt vikbara armstöd. Armstödens vinkel kan justeras efter förarens behov och ryggstödet kan vinklas. Hela sitsen kan skjutas i längdled.

Prisma Rapid Sport har goda förvaringsmöjligheter i form av låsbart utrymme under sits, handskfack samt ficka på sitsens ryggstöd. Sitsen är även kompatibel med extrautrustning såsom korg, pakethållare, käpphållare eller släpvagn.

 

Egenskaper

  • Rapid Sport är snabbaste Prisma-scootern med en toppfart om 20 km/h.
  • Stort batteripaket om 24V 55Ah ger upp till 45 km räckvidd per laddning.
  • Digital display på styret som visar bl.a. hastighetsmätare och batteristatus.
  • Förvaring under sits och i handskfack.
  • Bekväm kaptensits med högt ryggstöd, nackstöd samt vikbara armstöd.

Om företaget

– Butiken På Landet Men Kunden i Centrum –

Sedan starten 1989 då Per’s Maskinbod AB bildades så har vi byggt upp vårt företag med mycket stora leverantörer som har, likt oss, ett stort ansvar mot våra kunder, när det gäller service, reservdelar, leveranser & kunskap. Vi är idag 6 anställda, som tar hand om verkstad, reservdelslager, butik & vår uthyrning. Vi har väl alla hört att ”Kunden har alltid rätt”.

Men på Per’s Maskinbod tror vi på, att tillsammans med kunderna göra ett bra val! Då vår placering av företaget ligger på landsbygden, kan vi erbjuda en bra prisbild.

Ni är alltid välkomna att ta kontakt med oss genom att ringa, maila eller genom att besöka oss i vår butik och förhoppningsvis få den rätta känslan som vi strävar efter

Öppettider

Måndag – fredag: 8.00 – 17.00

Lunchstängt: 12.30-13.15

Lördag: 9.00 – 12.00

Söndag: Stängt

Kontaktuppgifter

Kontakt Telefon: 0416 – 141 40

e-mail: info@persmaskinbod.se

Hitta till oss

Stora Tolångavägen 453

275 72 Lövestad

Hitta hit

Skicka oss gärna ett mejl nedan