Persmaskinbod butiken på landet, men kunden i centrum

Produktinformation

G-Serien består av tre modeller. De är utrustade med kraftigt fyrkants-chassi samt väl tilltagen däcksutrustning. Bromsar på alla fyra hjul samt dämpat drag ger säkra och komfortabla transporter.

Vagnarna är lackerade med tvåkomponents-lack som borgar för hög finish & lång hållbarhet. Läm-konstruktionen ger möjlighet till transport av ett flertal olika material.

Flaket kan användas exempelvis för baltransporter helt utan lämmar, smidig lastning med låga lämmar samt volymtransporter med samtliga lämmar. Bakre lämmar hängande med centralutlösning. Spannmålslucka är standardutrustning. Övre sidolämmar är hängande och nedre fällande, galvaniserade lämlås. 

För trygga transporter är vagnarna utrustade med belysning, underkörningsskydd samt bromsar.

Den Kraftiga chassin samt de täta förstärkningsbalkarna under flakbotten ger en vridstyv konstruktion.

Vagnen är utrustad med centralutlösning för öppning av den hängande baklämen. Nedre bakläm är utrustad med spannmålslucka.

Avdämpad dragbom ger säkra och komfortabla transporter. Flaket kan dessutom spärras i upptippat läge vid service.

Kvalité: Samtliga modeller är utrustade med en kraftig lastkorg. Chassiet är uppbyggt av en fyrkantsram som ger stabilitet ch hög hållfasthet. Lackerad med två-komponentslack.

Välutrustad: Avdämpad dragbom, väl tilltagen hjulutrustning, delade spannmålslämmar, spannmålslucka, belysning, stödfot, stege m.m.

Säkerhet: Hydrauliska bromsar på samtliga hjul anpassade för 40 km/h, kraftig konstruktion, rejäl däcksutrustning, bakläm med flera funktioner och centralutlösning, halkskyddad stege bidrar till trygga transporter och arbetsförhållande.

Ekonomi: Lång livslängd, och ett attraktivt pris ger volymtransporter med låga driftskostnader.

Få prisförslag på Möre g-serie-10-15,5-ton genom att fylla i dina uppgifter nedan.

Om företaget

– Butiken På Landet Men Kunden i Centrum –

Sedan starten 1989 då Per’s Maskinbod AB bildades så har vi byggt upp vårt företag med mycket stora leverantörer som har, likt oss, ett stort ansvar mot våra kunder, när det gäller service, reservdelar, leveranser & kunskap. Vi är idag 6 anställda, som tar hand om verkstad, reservdelslager, butik & vår uthyrning. Vi har väl alla hört att ”Kunden har alltid rätt”.

Men på Per’s Maskinbod tror vi på, att tillsammans med kunderna göra ett bra val! Då vår placering av företaget ligger på landsbygden, kan vi erbjuda en bra prisbild.

Ni är alltid välkomna att ta kontakt med oss genom att ringa, maila eller genom att besöka oss i vår butik och förhoppningsvis få den rätta känslan som vi strävar efter

Öppettider

Måndag – fredag: 8.00 – 17.00

Lunchstängt: 12.30-13.15

Lördag: 9.00 – 12.00

Söndag: Stängt

Kontaktuppgifter

Kontakt Telefon: 0416 – 141 40

e-mail: info@persmaskinbod.se

Hitta till oss

Stora Tolångavägen 453

275 72 Lövestad

Hitta hit

Skicka oss gärna ett mejl nedan