Persmaskinbod butiken på landet, men kunden i centrum

Viarelli Monztro Electric

Produkt information

Monztro är vår främsta premiumscooter och den kommer nu i en helt ny elektrisk variant, fullt kapabel att ge bensinscooters en tuff match. Att vara miljövänlig, smart och kostnadseffektiv behöver inte betyda att man är tråkig. Vår helt nya Monztro Electric är nämligen allt annat än tråkig. Allt finns i överflöd – design, prestanda, köregenskaper och sportighet! Allt förpackat i en modern dress där de djärva linjerna indikerar hastighet och fart, samtidigt som valet av komponenter garanterar spän­ning och säkerhet. Monztro Electric är en prestandam­askin av klass, en vägmaskin av rang och en tuff match för bensinvarianterna.

Få mer information om Viarelli Monztro Electric genom att fylla i dina uppgifter nedan.

Om företaget

– Butiken På Landet Men Kunden i Centrum –

Sedan starten 1989 då Per’s Maskinbod AB bildades så har vi byggt upp vårt företag med mycket stora leverantörer som har, likt oss, ett stort ansvar mot våra kunder, när det gäller service, reservdelar, leveranser & kunskap. Vi är idag 6 anställda, som tar hand om verkstad, reservdelslager, butik & vår uthyrning. Vi har väl alla hört att ”Kunden har alltid rätt”.

Men på Per’s Maskinbod tror vi på, att tillsammans med kunderna göra ett bra val! Då vår placering av företaget ligger på landsbygden, kan vi erbjuda en bra prisbild.

Ni är alltid välkomna att ta kontakt med oss genom att ringa, maila eller genom att besöka oss i vår butik och förhoppningsvis få den rätta känslan som vi strävar efter

Öppettider

Måndag – fredag: 8.00 – 17.00

Lunchstängt: 12.30-13.15

Lördag: 9.00 – 12.00

Söndag: Stängt

Kontaktuppgifter

Kontakt Telefon: 0416 – 141 40

e-mail: info@persmaskinbod.se

Hitta till oss

Stora Tolångavägen 453

275 72 Lövestad

Hitta hit

Skicka oss gärna ett mejl nedan